Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü

Şimdi Söz Akademisyenlerimizde

Üniversitemiz Akademisyenler Türk Halk Müziği Topluluğu ‘100. Yıl Konseri’nde Türk Halk Müziğinin seçkin örnekleri ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Özellikle “Parla” marşını başarıyla okuyan koro ayakta alkışlandı.

Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümümüz Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlileri Özlem Aydın ile Köksal Ayşan yönetiminde icra edilen “100. Yıl Konseri” adlı müzik ziyafetinin korosunda Üniversitemizin farklı akademik birimlerinde görev yapan akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve konuk sanatçılar yer aldı.

Türk Halk Müziği eserlerinden oluşan konserin sunuculuğunu Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Araştırma Görevlisi Aybüke Baştürk üstlendi. Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla verilen konsere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer fakülte dekanlarımız, akademik, idari personelimiz ile öğrenciler ve müzikseverler katıldı.

Fatih Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Şef Köksal Ayşan’ın yönettiği koro ve sazlar uyumları ile göz doldururken konseri izlemeye gelen türküseverler özel bir ziyafete tanık oldu. Birbirinden güzel eserler seslendiren korist ve solistler, göz alıcı performansları ile dakikalarca alkışlandı. Konser salonunu dolduran dinleyiciler, Cumhuriyetinin 100. yıl kutlamaları boyunca seslendirilirken halen birçok tören ve mecrada büyük beğeni toplayan “Parla” marşını büyük bir coşku ile icra etti. Tüyleri diken diken eden “Parla” marşına baştan sona eşlik eden dolu salon, başarılı koroyu ayakta alkışladı.

Menüyü Kapat